Woman Applying Cream on Face After Shower

Sziasztok lányok,

Megosztok néhány információt arról, hogy milyen fontosak a kozmetikumok és, hogyan kellene kinéznie a bõrápolásnak. Azt is elmondom, hogy milyen éjszakai kozmetikumok szolgálnak engem. Élvezd!

1. SMINKLEMOSÓ

Jegyezd meg! Jól vésd az emlékezetedbe, írd a tükörre vagy tegyél valamit annak érdekében, hogy kövesd a lehetõ legfontosabb szabályt. MINDIG mosd le a sminket alvás elõtt. SOHA, MÉG LEGÁLMOSABB ESTÉDEN SEM hagyd a sminket alvás elõtt. Amikor 24 órán keresztül fed a sminked, a bõr el van fojtva és a felületen, valamint sejtekben lezajló folyamatok nincsenek egyensúlyban és harmonizálva. Másrészt, az arcodon anarchia van készülõben. Ez sosem végzõdik jól.

A tökéletes sminklemosó termék a micellás víz és olajok. Olyan kozmetikumot keressünk, amely megfelel a bõr típusának és, amelynek a legtöbb természetes összetevõje van. Az én kedvenc sminklemosó termékem a Nacomi. Nemrég kezdtem el használni és jól alkalmazkodik a bõrtípusomhoz.

2. TISZTÍTÁS

Mivel sok sminklemosó termék vékony zsíros réteget hagynak az arcon, érdemes egy speciális és gyengéd géllel vagy habbal tisztítani az arcot. Kedvencem a Natura Sibericatisztító hab. Nem tartalmaz parabeneket, sem komodogén anyagokat, viszont jól ápolja a bõrt.

3. ARC TONIK

Sok nõ az esti rutin után megfeledkezik az arcot tonikkal megtisztítani, holott ez nagyon fontos. A tonizálásnak köszönhetõen a bõr fenntartja természetes pH értékét és már nem öregszik olyan gyorsan. Tökéletes választás a hidrolát, természetes víz, melyet úgy kapjuk, hogy hõvel növényt desztillálunk. Ezek a termékek a tonikkal ellentétben nagyon gyengédek, és nem kell vattapamaccsal az arcba dörzsölni. A hidrolátot az arcra kell permetezni. Kedvenc termékeim ebben a kategóriában aBioline’s (különösen az, amely mogyoró kivonatot tartalmaz) valamint a kivételes Evree fiatalító víz, amely hialuronsavban gazdag.

4. KRÉM/SZÉRUM

Utolsó, de ugyanolyan fontos az éjjeli krém és a szem alatti krém. Éjszaka a bõrünk felkészül a hidratálásra és táplálásra, ezért gazdagabb krémeket ajánlatos használni, nyílván a bõrtípusnak megfelelõt. Elõször olajt kell felvinni, majd jöhet a megfelelõ arckrém. Én a Natura Siberica krémek és Evree arcolajok rajongója vagyok, valamint a kissé drágább Biotherm Blue Serum.

Nighty-night!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük