Ez egy koreai arcmaszk, amelyért ezernyi nõ áll sorban, hogy megkaphassa.

Hihetlen milyen népszerûségre tett szert. A Watermelon Glow Sleeping Mask gyártói biztosan nem látták elõre, hogy a piac gyorsan felemészti a kidobott mennyiséget.

Nekem szerencsém volt, hogy a görögdinnye maszkot még a széles népszerûsége elõtt beszerezhettem egy online boltban. Ma gyakran az „elfogyott” feliratot láthatjuk az ár (ami amúgy magas) mellett. A gyártó honlapján beállítható, hogy értesítést kapjunk, amikor a termék újra kapható lesz.

Mi ez a nagy felfordulás?

  • A Watermelon Glow Sleeping Mask egy luxus arcmaszk, amivel az arcbõr lélegezhet, miközben az éjszaka során kisimul. Számos kondicionáló tulajdonsága van, ami a görögdinnye kivonatnak és egyéb tápláló anyagoknak köszönhetõ, mint a hialuronsav, aminosavak stb. A formula sok természetes kivonaton alapul: tengeri alga, tök, gránátalma, banán, édesburgonya, pünkösdi rózsa , édesgyökér és káposzta.
  • Fõ feladata a csillogás biztosítása. Ezen felül a maszk rugalmasabbá teszi az arcot, hidratál és felemeli a bõrt. Legérdekesebb, hogyragyogóvá teszi az arcot, miközben meggátolja a túl sok fényt. Minden kivonat, és sok van belõlük, a Watermelon Glow Sleeping Mask számos tulajdonságáért felelõs. Neki köszönhetõen reggel (ha elõzõ este felraktad a görögdinnye maszkot) frissen kelsz.
  • A Watermelon Glow Sleeping Mask dupla hatású attól függõen, hogy hogyan használjuk.. Ha esti rutinként használjuk, akkor egészséges megjelenést biztosít a bõrnek. A Watermelon Glow Sleeping Mask vékony rétegét az arcon meg kell várni, hogy felszívódjon, majd reggel lemosni. Ha pedig 10 perccel a felvitel után leveszed, akkor hidratáló kozmetikumként alkalmas.

Megéri a Watermelon Glow Sleeping Mask?

Õszinte leszek. Nem szándékozom eltúlozni a helyzetet, csak mert ezernyi nõ oda van ezért a termékért. Ez egy valóban hatékony kozmetikum és ehhez hasonlót nem igazán találsz. Mégis, megéri várni a sorokban és ennyi pénzt kiadni? Szerintem nem. Valóban számos érdekes növényi kivonatot tartalmaz. Azt is bevallom, hogy természetes. Végül, csodás görögdinnye kivonattal is rendelkezik. Mégis más kozmetikumokban is ott van és ti, akik önfejûek vagytok, otthon is elkészíthetitek a görögdinnye arcmaszkot, aminek a hatása szintén csodás lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük