Mitesszerek Elleni Tapaszok

Íme, ’a bőrápolás frissen ropogós trükkjei. Fogd meg mind 😉

A hosszú mitesszerek elleni harc sok nő számára borzasztó élmény. Ezek a fekete és kellemetlen pontok megjelennek az orron és ’nehéz tőlük megszabadulni. Folytatódik az igazságtalan harc, ezért’képesek vagyunk mindenféle fegyverhez folyamodni.

Itt jövök én a mentőosztagommal. Ezernyi tippel felszerelkezve, úgy döntöttem, hogy mind kipróbálom, amíg nem találom meg a megfelelőt. Érdekesen kiderült, hogy a leghatékonyabb módszer a legkevésbé szép. Minél csúnyább módszerek és elérhetőbb összetevők annál jobb eredményeket kapunk. Ez az igazság, ezért azt javaslom, hogy a már kész kozmetikumokat tedd vissza a polcra. A drogériákban kapható mitesszereket tisztító tapaszok nem olyan hatékonyak, mint az, amit otthon elkészítenél. Olvasd el a módszereim, amelyek a lehető legkönnyebb technikát igénylik.

HÁZI KÉSZÍTÉSŰ MITESSZEREKET TISZTÍTÓ TAPASZOK

Mire lesz szükség?

  • egy tojásfehérje,
  • zsebkendő,
  • kis edény, amiben felvered a tojást.

Hogyan kell elkészíteni a mitesszereket tisztító tapaszokat?

Én két féle módszert találtam erre. Ezek csak a használatban térnek el. Mindegyikük egyformán hatékony, ezért mindkettőt bemutatom, te pedig kiválasztod azt, amelyik a legjobban tetszik.

Mielőtt elkezdenéd az orrodra tenni a tapaszt, először el kell készíteni a tojást. Kezdd el felverni, de ne habosra. Legyen inkább ’vizes’, hogy felszívódjon a tapaszba, majd így felkerüljön az orra.

  • Az első módszer szerint vágjunk az orrnak megfelelő méretű tapaszt. Téglalap alakú is lehet, de ha elég ügyes vagy akár precízebb alakot is vághatsz. Amikor készen áll a tapasz, tedd az edénybe, amiben felverted a tojást, majd helyezd az orrodra. A többi tapaszt is így kezeld. Ez utána segít a levételben.
  • A második módszer picit macerásabb, de’precízebb. Ezúttal a tapaszt kisebb részekre kell tépni. Nem kell egyformának lennie. A legjobb forma négyzet alakú, de lehet ennél kisebb is. Most a tojást közvetlenül az orra kell tenni, majd egyenként felrakni a tapasz réteget.

Mi következik? Meg kell várni, hogy a tojásfehérje megszáradjon, majd lassan levesszük a tapaszt. Ezekkel a házi készítésű tapaszokkal szinte az összes mitesszer eltávolítható.

Tanácsom: Könnyebb lesz eltávolítani a fekete pontokat, ha előtte gőzölögtetjük az arcot, meleg vízzel megmossuk vagy akár tussolunk egyet. Ezennel a bőr pórusok kitágulnak, így könnyebb lesz a mitesszereknek kiesni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük