Kozmetikumok és ecsetek

Helló, mindenki!

Semmi sem jobb a szép sminknél. Különösen, amikor a kedvenc és megbízható sminkemet használom. Mivel ilyen jók, a mai posztomban bemutatom őket neked. Az áttekintés természetes anyagból készült smink ecseteket is tartalmazza.

Zoeva Classic Smink Ecsetkészlet

Puha, jól kidolgozott, praktikus. Így tudom leírni a kedvenc Zoeva smink ecsetet. Mellé kapunk egy fekete pipere táskát. Vannak különböző méretű ecsetek, amelyek megkönnyítik a sokszínű kozmetikumok felvitelét. A készlet kiemelésre, primer, alapozó, púder, korrektor, szemhéjfestékek és gél szemkihúzó felvitelére alkalmas keféket tartalmaz. Nagyszerűek, puhák és jól elkenik a kozmetikumokat. Ráadásul nem gyűjtenek, és nem szívnak fel túl sok terméket, így a smink végeredménye professzionális és intenzív.

Ordinary Serum Alapozó

Ez egy vadonatúj szépségápolási termék, amely csak a kiválasztott üzletekben elérhető. Az Ordinary márka különböző árnyalatú alapozókat, valamint C-vitamint, gyümölcs savakat és más tápanyagokat tartalmazó kozmetikumokat kínál. A Serum Foundation mélyen tápláló kozmetikumok és smink termékek kombinációja. Számtalan árnyalatot kínál, minden bőrtípusnak. A termék természetes összetételű és akár az érzékeny bőrnek is ajánlott.

Estee Lauder Sumptuous Extreme Szempillaspirál

Ez az egyik jobb szempillaspirál, amit valaha használtam. A kozmetikum bepöndöríti a pillákat, hosszabbítja, erősít és vizuálisan kiemeli a tekintetet. A kefe egyenletesen elosztott sörtékkel rendelkezik, így minden egyes szempillát bevonja az anyaggal. Minden helyzetben nagyszerűnek bizonyult. A kozmetikumok nem száradnak ki, nem peregnek le, nem hagynak foltot a szemhéjon, valamint ellenáll a víznek, izzadságnak és könnyeknek.

Dior Addict Ajakrúzs

Ez egy igazán addiktív rúzs. A Dior kínálat tele van színekkel, világos rózsaszíntől kezdve a merész és extravagáns sötét ibolyáig. A rúzsok olyan olajokat tartalmaznak, amelyek hidratálják, növelik a színtartósságot, simítják az ajkakat, és krémes formulát biztosítanak. Nagyon jól kenhető, evés és ivás alatt pedig nem kenődnek el.

Urban Decay Naked 3 Szemhéjfesték Paletta

Ez a harmadik Urban Decay szemhéjfesték paletta természetes színekkel. 12 árnyalata van, ami csillogó és matt felületet eredményez. A készlet kettős kefével és egy nagy tükörrel van ellátva, amely a csomagolóeszköz fedelébe van beépítve. Az Urban Decay szemhéjfesték erősen pigmentált, nem halmozódnak fel a szemhéjak hajlataiban és nem hullnak az arcra. Kívánság szerint lehet őket kombinálni és keverni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük