Ritkán véleményezem az illatokat, mert nem olyan könnyű leírni az aromákat, viszont most teszek egy kivételt. Ez azért van, mert a Michael Kors által elindított Eau de Parfum igazi csoda! Frissítő permetként használom, naponta többször, hiszen igazán beleszerettem az illatba.

Az első benyomás

Nem mondanám, hogy Michael Kors Sexy Blossom üveg vonzza a figyelmet. Ha a barátaim nem ajánlották volna és nem lett volna akciós, meg se venném az illatot. Ez egy egyszerű lila és arany árnyalatú szögletes üveg. Mindenképpen előnyben részesítem az egyéb típusú parfümöket, amelyek utalnak a bennük rejlő nőies aromákra.

Eau de Parfum MK Sexy Blossom

A Sexy Blossom olyan illat, amely egyesíti az édes virágos jegyzeteket a pézsma és fa aromájával. Azt mondják, hogy a parfüm létrejöttét a tavasz és minden olyan illat inspirálta, mint amilyen a virágzás és kivételesen friss levegő. A gyöngyvirág, frézia, pünkösdi rózsa, szantálfa és a lichee gyümölcs finom és érzéki keveréke valószínűleg minden nőt rabul ejt; különösen, ha szereti a nehéz illatokat. Az illat a következőket tartalmazza:

TOP ILLATOK: lichee, rózsaszirom, levelek (igazi tavasz)
MEDIUM ILLATOK: bazsarózsa, orchidea, gyöngyvirág és frézia (virágos keverék)
ALAP ILLATOK: pézsma, szandálfa, ambrox (érzéki felület)

Mi tetszik ebben az illatba?

Szerintem már tudjátok, hogy nem szeretem a rózsa illatot, annak ellenére, hogy nagymamám irodájára emlékeztet. Annak ellenére, hogy a Michael Kors Sexy Blossom rózsa aromát tartalmaz, ez nem olyan egyértelmű és nem a legfontosabb. Inkább más friss és női jegyzetek találhatóak.

A második kérdés a parfümök kínálata, ami számomra kulcsfontosságú. Ezért csak ritkán vásárolom a parfümöt és a gazdagabb tartalmat keresem. Lényegében az Eau de Parfum Michael Kors Sexy Blossom eléggé tartós. Egész idő alatt érzem, és nem érzem szükségét, hogy újra és újra befújjam.

Ezt a parfümöt olyan nőknek ajánlom, akik szeretik a tartós, friss és elegáns illatanyagokat;)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük